CsStrikezone
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

GTA San Andreas Online Multiplayer

In jos

GTA San Andreas Online Multiplayer Empty GTA San Andreas Online Multiplayer

Mesaj Scris de unKz0r la data de Dum Mar 29, 2009 10:04 pm

GTA San Andreas Online Multiplayer 1r6gc4
Unul dintre cele mai populare jocuri pe platforma PC,GTA:San Andreas se poate juca si in multiplayer pe toate tipurile de servere.Cele mai cautate sunt serverele de tip Role Play.Ce intelegem prin Role Play?
Intelegand cateva cuvinte din jargonul Roleplay din acest thread.

Role-playing
In roleplaying, participantii adopta si actioneaza rolurile caracterelor sau parti, care pot avea personalitati, motivatii si fonduri diferite de cele proprii. Roleplaying este ca si cum ai fi intr-o formula teatrala sau o drama imrovizata, in care participantii sunt actorii care isi joaca rolurile si publicul.
Un joc role-playing e un tip de joc in care participantii isi insusesc rolurile caracterelor si colaborand, creaza povestiri. Participantii determina actiunile caracterelor pe baza caracterizarii lor si actiunile reusesc sau dau gres conform sistemului oficial de reguli si ghidul ajutator. In cadrul regulilor, pot improviza liberi; alegerile lor formand directia si rezultatul jocurilor.


In Character
In jocurile roleplaying, In Character(sau IC) se refera la lumea caracterelor, mai putin la lumea jucatorilor. Adica, un character vorbind cu alt character este o interactiune IC, fixate in interiorul lumii IC, in timp ce doi jucatori vorbesc despre un meci de fotbal sau despre viata lor reala este o interactiune Out of Character (?OOC?).
Cele mai multe comunitati role-playing online permit pentru introducerea fara drept a “RL” (viata reala) introducand standarde de comunicare, ca insistand ca toate comentariile ?OOC? sa fie plasate intre paranteze sau dand anumite prefixe. De exemplu, “(OOC) Blast, iar suna telefonul, ma duc sa-l scot din perete.”


Out Of Character
Out of Character (OOC) este un termen roleplaying care se refera la lumea jucatorilor, mai putin la lumea caracterelor. Actiuni din joc care descriu din punctul de vedere al caracterului preluat sunt raportate la fel ca In Character (IC). Actiuni sau discutii ale caracterului din punctul de vedere al jucatorului sunt OOC (in afara caracterului).


Powergamer
Un powergamer este un jucator care incearca sa-i forteze pe altii sa participle la role-playing care nu au nici o obligatie. De exemplu, un jucator care descrie caracterul său ca făcand ceva cu (sau contra) altui caracter care in mod normal solicita pe altcineva sa joace alaturi, ca bataia sau intalnire sexuala este considerat a fi powergaming.


Metagaming
In jocurile role-playing, metagaming-ul este folosirea cunostintei de Out-of-character intr-o situatie In-character. Un caracter jucat de un metagamer nu actioneaza intr-un fel care reflecta experientele din joc a caracterelor sau povestea jocului.
unKz0r
unKz0r
Global Moderator
Global Moderator

masculin
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 26
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/03/2009

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum